Centrum voor Jeugd en Gezin
Openingstijden

Wijzigingen i.v.m. het coronavirus

Wijzigingen door het coronavirus

Let op! In verband met corona gaan op dit moment veel van de inloopspreekuren hieronder niet door. Bekijk onze huidige dienstverlening op de pagina coronavirus overzicht

Openingstijden

Inlooptijden

Jeugdgezondheidszorg 0 - 4 jaar

Donderdag
13.30 - 14.00 uur inloopspreekuur (voor het wegen van uw kindje en korte vragen)

Let op: rond feestdagen en in vakantieperiodes zijn er soms afwijkende openingstijden. Als dit het geval is, kun je daarover een berichtje vinden op de homepage.

Op donderdagavond kun je op afspraak gebruik maken van het avondspreekuur in Leiden.

Kinderdiëtist

Iedere maand is op een dinsdagochtend het spreekuur van diëtist Ingrid Omtzigt. Wil je weten wanneer het volgende spreekuur is? Kijk in de agenda en maak een afspraak

Kinderfysiotherapeut

Elke 1e vrijdag van de maand kun je van 11.00 tot 12.00 uur terecht bij de kinderfysiotherapeut. Kijk in de agenda wanneer het spreekuur is.

Telefoon

Op maandag tot en met vrijdag zijn wij van 08.00 - 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 088 254 23 84. Buiten kantoortijd krijg je een automatische beantwoording te horen met meer informatie.

Chatspreekuur

Het chatspreekuur is op maandag tot en met vrijdag van 9.30 - 11.30 uur.

E-consult

Via deze website kun je anoniem 24 uur per dag, 7 dagen per week je vraag stellen. Een uitgebreidere vraag noemen we een e-consult (elektronisch consult). Hiervan kun je gratis en volledig anoniem gebruik maken.