Centrum voor Jeugd en Gezin
Openingstijden

Wijzigingen i.v.m. het coronavirus

Wijzigingen door het coronavirus

Let op! In verband met corona werken we met inloopspreekuren op afspraak. Neem even contact op voor je komt. Sommige inloopspreekuren gaan niet door. Bekijk onze huidige dienstverlening op de pagina coronavirus overzicht.

Jeugdgezondheidszorg 0 - 4 jaar

Woensdag 13.30 - 14.00 uur - inloopspreekuur (voor het wegen van je kindje en korte vragen)

Donderdagavond spreekuur op afspraak.

Kinderdiëtist

Iedere maand is op een dinsdagochtend het spreekuur van diëtist Ingrid Omtzigt. Wil je weten wanneer het volgende spreekuur is? Kijk in de agenda en maak een afspraak.

Kinderfysiotherapeut

Elke 1e vrijdag van de maand kun je van 11.00 tot 12.00 uur terecht bij de kinderfysiotherapeut. Kijk in de agenda wanneer het spreekuur is.

Let op: rond feestdagen en in vakantieperiodes zijn er soms afwijkende openingstijden. Als dit het geval is, kun je daarover een berichtje vinden op de homepage.

Telefonische bereikbaarheid

Op maandag tot en met vrijdag zijn wij van 08.00 - 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 088 254 23 84. Buiten kantoortijd krijg je een automatische beantwoording te horen met meer informatie.

Chatspreekuur

Het chatspreekuur is op maandag tot en met vrijdag van 09.30 - 11.30 uur.

E-consult

Via deze website kun je anoniem 24 uur per dag, 7 dagen per week je vraag stellen. Een uitgebreidere vraag noemen we een e-consult (elektronisch consult). Hiervan kun je gratis en volledig anoniem gebruik maken.